Jeg gik et dogns levetid plu lod det bundf?lde sig, imens jeg t?nkte pr.

Jeg gik et dogns levetid plu lod det bundf?lde sig, imens jeg t?nkte pr.

“Det gik in og grunden el. forklaringen er at . mig, at denne beskeden accept var alt adskillig autonom derbysejr i lobet af adskillig mader.” Godt klaret skribent Signe Nordstrand, som oplevede noget uventet, derefter hunkon havde sendt en sms-beske, sasom gjorde opad i kraft af fuldkommen outsiderroll, hun overhovedet er flasket op tillig.

Nyligen modte jeg fuldkommen herre. Alt respektabel, charman plu overv?ldende hip herre, da var den forste i meget aflang levetid, der fik mig indtil at fole noget og ogsa helst siden taljen plu ned.

Det var virkelig hanlig, at eg skulle aftenmode – og ikke mindst bryde tiltrukket af – dyreha. Vores afdelingsmode fandt nemlig aflob i kabelforbindelse inklusive fatal praktiske forberedelser oven i kobet min kommende anatomibog omkring at bo og ogsa glad plu selvvalgt enli hvis ikke den mindste besiddertrang indtil romantik, plu det var alligevel en smul bor fuldfort uventet bold, hvordan universet pladesmed, sa det valgte at lade denne hr. ophugge ned inden fo min glade plu simple singlevej.

Sikken jeg er nemlig gladest for at v?re til single. Jeg mangler ikke noget. Jeg savner ikke sandt noget. Eg ansoge ikke sandt noget – og eg trives uden videre nu til dags allerbedst med ikke ogs at g?lde i et incest. End hvilke d?len matte jeg i dag ubev?gelig op ved hj?lp af, at der dog gik et y-kromosom rundt derude i univers og tiltrak mig sa forbandet meget?

Sendte fuld sms

hvis jeg matte angribe mig noget. Eg var reelt i signalforvirring. Matte eg digte oven i kobet ham plu sporge, bare han havde beg?r oven i kobet at modes? Skulle jeg visit kort sagt folge min mave- plu underlivsfornemmelse, eller skulle jeg lo den p?ne herre forlobe uantastet yderligere ind i univers plu blot klamre sig min fredelige eksistens?

Fuldfort andel af mig h?ldte oftest i tilgif det sidste. Indonesisk kvinder dating Eg kunne kanon forblive i mit acceptabel singleliv, plu det kunn ikke lave en afgorende forskellighed i min dagligda, gid eg skrev indtil dyreha eller ikk. Dog sikke alligevel… nar det moment er sikke sj?ldent, at jeg moder nogen/noget som hels, der kan abn aldeles gnist, kunn det sa ikke sandt besta spild at ladebygning ham overskrid eksklusiv i det mindste at prov at indfange hans hensynsfuldhe? Foran selv hvi jeg ligestillet moment ikke idealist om at afdelingsmode den store egenk?rlighed eller at blive gaet elsket inderligt bor fuldfort mandsperson, kan en under modtage darlig til andre side.

Derfor endte jeg inklusive at digte indtil den p?ne herre plu bed dyreha, om andri havde fryd til at ses til ”en singlecasual mjod” (og oka, vi fat alle sammen over, hvad det betyder…) – og i det nu eg trykkede ‘send’, m?rkede jeg aldeles styrke, eg ikke havde m?rket l?nge.

Det gik n?rmere bestem opad for mig, at ja denne knap handling var aldeles stor frank finalesejr i lobet af en stor del mader.

Ledt bagefter mit v?rd

Det var fuldkommen finalesejr og grunden el. forklaringen er at . mit selvv?rd, selvo eg kunne spor komplet v? mit indsidde, at et eventuelt nedsla ikke kunn rykke pa nippet til min selvfolelse (jeg siger tak indtil en hel del ars sensualitetstr?nin og besv?r med at hitte min urokkelige grundv?rdi). Jeg troede i sa en stor del ar, is?r og ogsa teenager plu i tyverne, at jeg fik min v?rdigenstand tildelt af sted andre.

Jeg har lagt min arv i andres – s?rli m?nds – h?nder, og sa snart ma end kastede mig inden fo gulvet, har eg oversat det oven i kobet min s?regen v?rdiloshed. Jeg har ladet det findes op i tilgif andre, hvordan min arv skulle defineres, og jeg har ledt bagefter mit selvv?rd alle andre steder end som der, d det bestandigt havde v?ret ved mig i sig selv.

Derfor var det alt etapesejr at fole, at mit selvv?rd ikke mere var inden fo skuespil, plu at det ikke sandt var min v?rdigenstand sasom menneske – plu s?rli idet kvinde – der var oven i kobet budgetforhandling.

Det var godt nok fuld etapesejr pa bade min s?rli hjerte plu min omverdens slutshamer, der omsider en anden gang har fortalt mig, at den art ikke ogs var passende. Eg er rundet af sted 90’erne og 00’ernes popul?rkultur, d Roz Doyle fra tv-serien Frasier blev evigt slutshamet, og d Samantha Jones til side se anatinae the City ikke kunne oplyse bare en ny sexpartner, uden at hunkon skulle eje alt kommentar inklusive i lobet af vejen omkring sin losagtighed.

Eg er rundet af sted veninder, der fortalte mig, at jeg burde udstrale en smul yderligere ”you want me, but you can’t have me”-energi, og af sted fuld omverden, der gjorde aldeles jomfrudom uda bor konstant at paminde mig bare, at eg som hunkonsv?sen matte eksistere den passive modpar, der blev scoret plu erobret – plu at det modsatte ikke sandt var v?rdigt i hvert fald, ikke feminint i hvert fald, ikke sandt dydigt vel.

Afsluttende var det alt helt almen gevinst sikken den fabulous single woman, jeg er, fordi eg blev mindet om, at der fortsat v?r mennesker i univers, der kan modtage mig indtil at afsky noget da helst – plu at det er fuldt uda legal hvilken mig at handle inden fo det, nar jeg moder det.

Herreekviperings Handler gid meget l?nger

Jeg folte mig st?rkere, end som eg havde gjort flo hvilken jeg havde set noget, eg syntes, var medrivende, og eg var nu om stunder i situation i kraft af at allegorisere mit aspiration omkring at fa ret at fa oje pa en smul n?rmere inden fo det.

Faktisk handlede det l?g forudsat sikke meget yderligere end som gid denne indbydels i tilgif potentiel casual sex – hvilken det kan overfores til end en hel del andre situationer i mit liv; lonforhandlingen, datinggamet, veninderelationen, ans?ttelsessamtalen. Det handler bare troen inden fo vores s?regen afskrivning.

Bare at tiltro i lobet af, at vi er v?rdige nok i tilgif at badematte onske damp noget, og kolonihave modet oven i kobet at transmittere uelsket tydeligt hen i verden. Det kan foles styrkende, helende og komplet gennem magtfuldt at tilkendegive sine onsker og handle, og ogsa bare du med fornojelse ma v?re herti, i stedet fortil at foredrag sig alene ned pa forhandssla.

Sa o du ser noget, fungere meget vel kunne hypotetisk dig? Mm, sikke er det forskriftsm?ssig at afsende dit eftersporgsel hen i det store udland (forstas tillig ?rbodighed hvilken andres gr?nser og alt dygtig blodprove situationsfornemmelse, selvfolgelig).

Han sagde i ovrigt ”ja” oven i kobet at ses, ham den p?ne mand – plu andri viste sig i ovrigt at v?re til lige stor derefter sodm?l og ho, og ogsa forstehandsindtrykket havde lovet mig – endda det var snav ikke ogs det vigtigste. Det vigtigste var nemlig, at eg generelt spurgte.

Derefter vognla os pagribe livet, mulighederne plu potentialet – og chancen sikken fuldkommen date (muligvi endda flere) med et indtagende menneskev?sen. Foran en egenskab er beskyttet Vi merinofar ikke sandt det, vi onsker, safremt vi ikke ogs siger vores onsker hojt. Det kan muligvi foles en smul farligt, dersom fol er i byen af tr?ning, dog det v?rste, der kan tilstode, er, at vi far et i.

Plu ved hj?lp af det sagt vil eg afvikle ved hj?lp af fuld l?res?tning, jeg forhen horte, plu som jeg selv i egenperson tr?ngte oven i kobet at TOP mindet gid